2015-09-30 01:49:25• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Kellemes csalódás éri

Napi horoszkóp szeptember 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Szívügyekben és a család céljainak megvalósításában legyen kitartó és következetes. Ma különösen fontos, hogy tisztán lásson, megfontoltan döntsön, mert a családjában jelentős esemény várható. Lehet, hogy régóta csak erre várt.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A munkahelyén egészen bagatell dolgok miatt kitörhet a veszekedés, például, hogy bekapcsolják-e a fűtést. A legjobb, ha rétegesen öltözködik. Ha ennek ellenére fázik, este siessen haza, és előzze meg a betegséget egy forró fürdővel!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Az Ikrek jegyűekre nem jellemző a szomorúság, ön ma mégis könnyen mélabússá válhat. Ennek egyetlen haszna, hogy megfigyelheti, ki az, aki észreveszi ezt, ki az, aki igazán törődik önnel.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Bika jegyében áll. Kissé kellemetlen nap következik, de próbálja meg könnyedén venni az akadályokat. Legyen sokkal racionálisabb, hiszen egyébként is így gondolkodik a dolgokról. Kisebb munkahelyi kellemetlenség érheti, de ez nem befolyásolja majd az előmenetelét.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A mai nap nagy meglepetést tartogat önnek. Az elismerés számtalan formája szóba jöhet, ezért ne legyen csalódott, ha mondjuk a külföldi út helyett inkább fizetésének emelésével, vagy egy szépen fogalmazott dicsérettel jutalmazzák a jól végzett munkáját.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Régóta nem volt ennyi alkalma arra, hogy az örömét vagy a bánatát megoszthassa valakivel. Lassan úgy érzi, hogy túlcsordul a pohár. Képtelen lesz újabb élményeket befogadni, amíg az eddigieket nem tudja feldolgozni.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Szerencse, hogy a szerelmi életében minden a lehető legnagyobb rendben van, mert így könnyebben viseli a munkahelyi megpróbáltatásokat. A főnökével összetűzésbe kerülhet, ráadásul úgy, hogy nem is lesz igaza. Mire ezt belátja, már késő lehet...

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Mindegy, hogy mit sportol, csak végre mozogjon egy kicsit többet. Kondíciója az utóbbi időben sokat romlott, s félő, hogy ez további károkat is okoz. Nem elég, ha csak elméletben áll ki az egészséges élet mellett!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ha azért szorong, mert valaki napok óta nem hívja fel, akkor vegye át a kezdeményezést! Ne csak passzívan várja a hívást, hanem emelje fel a telefont, és tárcsázzon ön!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A munkatársai nagyra értékelik igazságosságát, de túlzott elvárásai és kritikája elől igyekeznek elmenekülni. Az indulatai levezetésére ma a legjobb megoldás, ha elintézi a heti nagybevásárlást.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A mai nap a „felejtősek” közé tartozik majd. Este nyugodtan kijelentheti majd, hogy ennél eseménytelenebb napja talán még sosem volt...

Halak: II. 19. - III. 20.
Megkönnyebbülve állapíthatja meg, hogy ismét túlesett valamin, amit a legkevésbé sem kívánt magának. A szervezete és a lelke is ellenállóbb a megpróbáltatásokkal szemben, mint gondolta. Micsoda kellemes csalódás!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: